vrijdag 11 juli 2014

Denim Jumpsuit
De Denim Jumpsuit`s zijn in de zomer van 2014, weer echt een must! Ik kan mij voorstellen, dat je niet goed weet, hoe je deze jumpsuit het beste kunt dragen. Hier volgen een aantal tips, waar je op kunt letten.
Kies je voor een stoere look? Koop de jumpsuit dan 1 maat groter, zodat je de jumpsuit baggy kunt dragen. Let wel op, dat je niet een heel groot t-shirt onder de jumpsuit draagt, zo blijft het in verhouding. Wit staat er goed op denim en geeft deze outfit een frisse look. A-star`s perfect staan bij deze outfit, omdat het niet een al te groffe sneaker is. Nog 1 laatste tip: De Jumpsuit is een opvallende eyecatcher, wees daarom bescheiden met sieraden.

Zelf, bestel ik vaak kleding online bij SansOnline zij hebben veel verschillende merken, zoals Only, waar ik deze onwijs gave Denim Jumpsuit heb  besteld. Ik heb zelf maat 38 en ik heb ook een maat 38 besteld, omdat het model al vrij baggy is. Door de "brutels" bepaal je zelf, hoe baggy je de jumpsuit draagt.
Op www.instagram.com/allinfashionmusthaves verloten wij deze geweldige jumpsuit!!