zondag 6 juli 2014

Shopping Experience

Wanneer ik op zoek ben, naar een nieuw fashion item, ga ik niet altijd voor het duurste product. Pas Wanneer ik weet wat ik wil, ga ik kijken waar ik het kan kopen en voor hoe veel geld.

Deze keer zocht ik een Shoulder Ibiza Bag. Dit soort tassen zijn vaak erg prijzig omdat ze van echt leer zijn. Via Google kwam ik terrecht bij Bagtastic. Mijn eerste indruk van de website was mwaa.. Maar na verder te kijken, zag ik dat de prijs/kwaliteit voor mij goed is.

Deze geweldige tas, is in het echt nog mooier en na 1 dag dragen, heb ik wel 10 complimenten gekregen. Nog een voordeel is, is dat de tassen vrij exclusief zijn. Je zult bewijze van geen 5 mensen, met dezelfde tas tegen komen, wanneer je in de stad loopt.

Binnen 2 dagen, had ik de tas al in huis. Ik ben zeer te spreken over deze webshop en de snelheid van de response.