vrijdag 5 september 2014

Kleding advies voor iedereen

Om mij heen krijg ik veel vraag naar kleding advies, voor vrouwen tussen gemiddeld de 40 en 55 jaar jong.
Zeker voor de oudere vrouw is er genoeg mooie modieuze en hippe kleding te koop. Een echte aanrader voor hen is de online shop van TrendyModa. Zij hebben, super nette kleding en vooral modieus. Oudere vrouwen kleden zich vaak heel netjes, en ik wil jullie "veertigers en vijftigers" graag een aantal tips geven om je netjes, maar vooral modieus te kleden.

Vermeid strakke tops en kies voor een lossere blouse. Strakke kleding accentueert en maakt dikker dan je bent. Daarnaast is een blouse of tuniek altijd netjes.

Heb je super slanke benen? Accentueer dat met bijvoorbeeld een lichtere broek of een broek met prints, zodat de aandacht naar je benen gaat.

Zwart is een makkelijke kleur, maar als je benen slanker zijn in verhouding met je boven lichaam en je draagt onder zwart en boven beige.. Dan accentueer je, je bovenlichaam waardoor je nog voller lijkt.

Wat erg modieus is, is een lange blazer.. Je maakt je oufit af en ziet er onwijs trendy uit. Zie bijvoorbeeld, deze gave outfit. Je besteld hem HIER.