zondag 7 september 2014

La Beau Boho Webshop of the Week!

Iedere week gaan wij voor alle Fashionista`s op zoek naar leuke modieuze webshop`s. Voordat wij een goede beoordeling geven over een webshop, gaan wij eerst zelf shoppen bij de webshop van de week! De webshop van de week, dient aan de volgende eisen te voldoen:

1. Fashionable
2. Prijs/Kwaliteit
3. Betrouwbaar
4. Goede levering
5. Geleverde product moet voldoen, zoals beschreven.
6. Snelle respons


WWW.LA-BEAU-SHOP.COM
Wat een onwijs gave tas heb ik gekocht... Een handgemaakte tas, bewerkt met echt leer.. In het echt zoveel mooier.. Je krijgt waar voor je geld. Deze tas is ook nog eens in de sale van €139,- voor €49,95 Van iedere tas, is er maar 1 exemplaar. Je zult dus nooit iemand tegen komen met exact dezelfde tas en dat voor deze prijs!

De La-Beau tassen zijn echt geweldige kunstwerken! Elk artikel heeft zijn eigen unieke verhaal. Handgemaakt door lokale ambachtslieden . Ze veranderen elke zak in een mooie eco-vriendelijke tas alles onder Fairtrade praktijk. Van Vintage draagzakken, jassen en andere handgeweven stoffen, gaan ze op zoek naar de mooiste stoffen en maken een product dat u zal koesteren voor een lange tijd. 

Met het kopen van een La-Beau Bag, helpt u de ambachtslieden en familie die deze prachtige tassen & Accessoires maken. Van elke tas die LaBeau verkoopt doneren zij automatisch 10% naar de fairtrade organisatie!

Dit is de tas die ik besteld heb: