zondag 19 oktober 2014

My Unique Style

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik een echte shopaholic en ik deel heel graag mijn goede shop ervaring met jullie lezers:).Via internet, kwam ik terecht bij, My Unique Style.Wanneer je de online shop bezoekt, maak je een kleine reis door Zuid-Amerika. Colombia, Brazilië en Peru zijn op het moment dé landen waar zij de trends spotten en waarvandaan zij hen producten halen. 

Ik was in eerste instantie niet op zoek naar iets specifieks, maar ik kwam wel tegen, wat ik eigenlijk al heel lang wilde hebben, maar nergens kon vinden. Namelijk: de dubbele parel oorbellen. Ik vind ze echt super leuk. Het feit, dat ik ze zo gauw, nog niet kon vinden, betekent, dat ze zeker erg unique zijn. Na verder rond te neuzen kwam ik zoveel leuks tegen! 

My Unique Style is een webshop, waar je zeker af en toe een kijkje, zou moeten nemen, want ze verkopen geweldig leuke unique artikelen, voor niet veel geld. Ze verkopen meer dan sieraden alleen.. ik zeg: Check it out!

Leuk om te wetem is dat My Unique Style een win actie heeft. Schrijf je HIER in voor de niewsbrief en maak kan op €50,- Shopping Money!:)