zondag 9 november 2014

Blogger Challenge

Yes! Ik werd gebeld door Merel van Denim plus, om te vragen of ik mee wilde doen aan een blogger challenge, waarin ik tegen een andere fashion blogger strijd om de beste 3 outfit`s neer te zetten met 1 item van het merk Aaiko. Het idee van Denimplus, vond ik super en wilde er maar al te graag aan mee doen!

Fashion blogger Hester van Cr-Vison en ik (Marlon van Allinfashionmusthaves) mochten kiezen uit 3 de volgende 3 items van het mooie merk Aaiko: Een vest Aaiko long cardian, een jas Aaiko jacket of een bont gilet Aaiko long waistcoat.

Hester, ging het bont gilet en ik ging voor de jas. Allebei moesten wij, met de gekozen items 3 outfit`s maken. Super gaaf is het om andere mensen te laten zien, dat je met 1 item meerdere oufit`s samen kun stellen.
Voordat de challenge begon, hebben wij een presentatie gekregen van Marleen van der Velde en Vlada Kosheleva, Salesmanager en Designer van Aaiko. Designer Pauline Brankenhoff is de bedenkster achter dit merk. Haar inspiratie, is voortgekomen uit rond reizen over de de wereld, zij wilde een vernieuwend, draagbaar "soulfull" merk neer zetten. En echt waar, van alle item`s van het merk Aaiko, kan ik een leuke outfit maken, dit zie je ook terug op de foto`s, waarin Hester en ik met 1 item 3 verschillende outfit`s maken. 

Leuk om te weten is dat:Veel bekende Nederlanders zoals Katja Schuurman en Renate Verbaan dragen dit merk ook

Styled by Marlon van Allinfashionmusthaves (Fahionable Shopping Outfit)

Styled by Hester van Cr-Vision
Styled by Hester van Cr-Vision


Styled by Hester van Cr-Vision

Styled bij Marlon Allinfashionmusthaves (Basic Casual Jeans Outfit)


Salesmanager Marleen en Designer Vlada Worden ge├»nterviewd door Cr-Vison 


Model Denimplus en Marlon Allinfashionmusthaves

Styled bij Marlon Allinfashionmusthaves (Classy Outfit)

Styled bij Marlon Allinfashionmusthaves

Styled bij Marlon Allinfashionmusthaves
Fashionable Shopping Outfit: Deze outfit is samen gesteld met broek, tas, hoed en blouse van Supertrash en gave sneakers van Puma. Alle item`s zijn verkrijgbaar bij Denimplus. Een top outfit om te dragen wanneer je gaat winkelen!

Basic Casual Jeans Outfit: Gave jeans van G-star en een basic shirt. De populaire puma`s zijn erg leuk en makkelijk onder deze outfit. Iedereen draagt wel eens een jeans, daarom heb ik laten zien, hoe je deze gave Aaiko jacket kunt dragen met een jeans. Alle item`s zijn verkrijgbaar bij Denimplus

Classy Outfit: Zwart is een makkelijke kleur, wanneer je iets klassieker gekleed wilt gaan. Wanneer je gaat voor een hogere hak, zie je er net even iets vrouwelijker uit. De hakken onder deze outfit zijn van Fab. de broek van Supertrash en het bont gilet ook. Het bont gilet staat super leuk over de Aaiko Jacket en is lekker warm. Ook al deze items kun je shoppen bij Denimplus.