donderdag 6 november 2014

Salone della Moda

Wat een geweldige ervaring! Altijd al, heb ik een modeshow bij willen wonen! Hoe gaaf is het om de ontwerpen van de designers te mogen bekijken op de catwalk? Heel gaaf! Vooral de locatie was ontzettend mooi: Nhow Rotterdam.

Vriendelijk werden wij ontvangen met een welkomstdrankje. We waren lekker op tijd en daarom hadden wij alle tijd om de Exhibiton`s te bekijken van: Chloe SungJudith van Vliet en Kaho To. (zie foto`s)

Op de 7e etage konden wij nog even genieten van het uitzicht op de Erasmus brug. Beneden weer aangekomen, werden wij naar onze plaatsen begeleid. Omdat wij van de mode pers zijn, hadden wij een plek toegewezen gekregen. Wij hebben alles van dichtbij meegemaakt!

Tijdens de show, werd er muziek afgespeeld door een DJ, wat de beleving onwijs gaaf maakt. Overigens is dit gewoon gebruikelijk bij een modeshow, maar ik wil nog even benadrukken dat het echt heel gaaf was bij Salone della Moda :).

Let op! Salone della Moda, organiseert in April 2015 weer een evenement waarbij je de ontwerpen van designers kunt bezichtigen vanaf de catwalk. Een kaartje kost slechts €15,- inclusief een welkomst drankje. Ik kan jullie vertellen, dat het echt de moeite waard is.Chloe Sung
Kaho To
Judith van Vliet
Rick Lee

Designer: Rick Lee
Designer: Rick Lee
Designer: Corinne Monique Long
Designer: Corinne Monique Long