zondag 25 januari 2015

Ibiza ExperienceOp vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2015 zal de Heineken Music Hall in Amsterdam twee dagen lang het toneel zijn voor het beste uit Ibiza. Diverse topmerken, toplocaties en topproducten zullen het eiland tijdelijk verlaten om zich te presenteren aan het geliefde Nederlandse publiek. Een groot feest dus voor iedereen wiens hart sneller gaat kloppen bij het horen van de naam Ibiza.

Populariteit van Ibiza
De afgelopen jaren is de populariteit van Ibiza in Nederland, maar ook zeker daar buiten, flink toegenomen. Altijd was er al een magie rondom het populairste eiland van Europa, maar nog nooit gingen er zoveel Nederlanders naar Ibiza als afgelopen jaar. In augustus 2014 stond de teller al op ruim 105.000 Nederlanders ten opzichte van 88.000 in 2013. Een toename van bijna 20% in een jaar tijd.
Ook voor mensen die nog nooit op het eiland geweest zijn en wel nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal te beleven is, heeft Ibiza Xperience veel te bieden.

Eerste editie
Diverse, grote bedrijven en merken uit Ibiza zullen zich tijdens deze eerste editie in Amsterdam presenteren in Nederland. Dino Sinanovic is de CEO en bedenker van dit nieuwe beursconcept: "Ik merkte dat Ibiza in Nederland steeds populairder werd en kom zelf al jarenlang met veel plezier op het eiland. Maar wat mij opviel was dat fashion bijvoorbeeld vaak het thema Ibiza heeft, maar niet van Ibiza komt. Ik wil Nederland nu graag het 'echte' Ibiza laten zien."

Op de Ibiza Xperience maak je kennis met bedrijven die je ook kunt bezoeken als je uiteindelijk op vakantie gaat naar Ibiza. Denk aan hotels, restaurants, beach clubs, weddingplanners, PA-services, autoverhuur bedrijven, fashion en authentieke producten van Ibiza. Daarnaast is het programma aangevuld met optredens van bekende dj's uit Ibiza en daarbuiten. Je zult je geen minuut vervelen dankzij het goed gevulde programma.

'All about Ibiza on one location', twee dagen lang genieten van alleen het allerbeste uit Ibiza tijdens Ibiza Xperience. Je kunt ons alvast volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Wil je dus meer weten en op de hoogte worden gehouden? Let your heart guide you


CHARITY

En dan zijn er natuurlijk nog zaken op Ibiza die helaas te vaak worden vergeten: verwaarloosde dieren. Vooral honden en katten, hoe gek dit ook klinkt voor ons, moeten het ontgelden. En daar komt gelukkig steeds meer aandacht voor. De organisatie van Ibiza Xperience heeft dan ook besloten om deze goede doelen, geheel belangeloos, een ruime, gratis plek aan te bieden op de beurs. Op die manier kan men bijdragen aan de bewustwording, maar nog belangrijker: geld inzamelen om de dieren concreet te kunnen helpen. De aanwezige goede doelen zijn Care 4 Cats IbizaMOJIS Animal Sanctuary en All Animals, welke tijdens de beurs een unieke samenwerking zullen hebben met de Dutchypuppy Foundation van Bridget Maasland.

Zoek je een leuke outfit voor dit event? Ga naar www.projectstylehunter.nl