maandag 13 april 2015

Blogger outfit

Wauw! Ik heb weer een te gekke webshop gevonden! www.yourownstylist.nl
Als je online een bestelling doet, weet je vaak iet of het je staat of dat het ook is wat je ervan verwachtte. Bij www.yourownstylist.nl krijg je gratis kledingadvies bij een miskoop of als je een vraag hebt over hoe je iets het beste kunt combineren, dan helpen ze je daar graag bij! 

Wanneer je iets koopt online, wil je het zo snel mogelijk hebben. Bij de meeste modeshops, duurt het meestal een dag of 2 voor je, je pakketje in huis hebt. Dat is ook heel snel, maar bij www.yourownstylist.nl heb je de bestelling al de volgende dag in huis als je voor 15:00uur besteld. Dus besef je op vrijdag dat je nog geen outfit hebt voor zaterdagavond en heb je echt geen tijd om de stad in te gaan? bestel alsnog de dag ervoor, voor15:00uur!

Voordat ik een "goede"recensie schrijf over een webshop, ga ik eerst zelf een bestelling doen bij de webshop en dat ging als volgt.... Your own Stylist, komt na wat ze zeggen! Ze leveren en reageren heel snel! Ik heb de te gekke biker jacket gold besteld. Het pakketje kwam aan als cadeautje en er zat zelfs een leuke kaart bij! Wil je weten wat ik nog meer heb gekocht bij www.yourownstylist? Hou dan onze Instagram in de gaten en volg ook Your_own_stylist! Oh ja en YourOwnStylist heeft voor jullie ook een cadeautje meegestuurd, namelijk deze kortingscode van maar liefts 20%  All In Fashion Musthaves X Y.O.S.