maandag 27 april 2015

Tijdloze armbanden

Graag wil ik mijn super deal met jullie delen! Via via kwam ik terecht bij www.sari-design.com
Ik kende het merk Sari nog niet, maar ik wilde er meer over weten want als fashionista wil ik alle merken kennen. Voor merk armbanden vind ik de Sari armbanden niet duur, maar ze zijn ook niet spot goedkoop.. Ik ging uitzoeken waarom en wat blijkt.. Sari werkt met anti-allergische materialen. Hoe fijn is dat? Zelf ben ik gevoelig voor nikkel, ik krijg dan vaak jeuk aan mijn polsen. Ik besloot de gok te wagen en ik kan jullie vertellen, dat de armbanden super zijn! Je kunt de armbanden gemakkelijk zelf omdoen door een stevige magneet sluiting. Nee niet zo een slappe sluiting dat je armband om de haverklap afvalt, maar een goede sluiting. Zie op de foto mijn leren Sari armbanden. Ze hebben niet alleen leer, maar ook metaal, elastiek etc.