dinsdag 28 juli 2015

Interview: Fashion Blogger Wendy van Soest

De meeste van jullie zullen haar waarschijnlijk wel kennen, 1 van Nederlands bekendste fashion bloggers "Wendy van Soest"! Persoonlijk ben ik gek op de afwisselende style die Wendy laat zien in haar blog`s.


1. Hoe lang ben je al fashionblogger? 
Ik blog alweer 3,5 jaar.

2. Hoe omschrijf je jouw style?
Dit vind ik altijd zo moeilijke vraag. Ik draag verschillende stijlen maar als ik een omschrijving zou moeten geven dan denk ik dat het een mix is van casual, vrouwelijk en stoer.

3. Ben je fulltime blogger?
Sinds kort wel. In mei heb ik mijn baan bij de Jaarbeurs in Utrecht opgezegd.  Riskante stap, maar ik werd daar echt niet gelukkig. Ik ben nu dus een fulltime blogger en ik werk 2 dagen bij ilovefashionbloggers.com. We zijn met super leuke dingen bezig en ons doel is om bloggers nog beter te maken. Hou ilovefashionbloggers.com dus goed in de gaten :). 

4. Hoe groot is jouw kledingkast?
Mijn kleding kast is helaas niet zo groot. De spullen wat ik allemaal heb is zeker een inloopkast voor nodig. (Die ik hopelijk ooit in mijn leven ga hebben, haha). Ik kan dus zeggen dat ik aardig wat spullen heb, maar dat kan ook niet anders met zo mode freak! 

5. Waar shop je het meest?
Ik shop het meest bij Zara, Mango en H&M. Eigenlijk de standaard winkels. Gelukkig raak ik door mijn blog ook bekend met andere merken waar ik enthousiast van wordt. 

6. Shop je liever online of in de winkel?
Het heeft allebei zijn voor en nadelen. Ik vind het heerlijk om alleen te shoppen en uren in de stad te lopen op zoek naar nieuwe items. Het is een soort uitlaat klep waar ik altijd vrolijk van word. Door mijn blog shop ik ook vaak online en ik moet eigenlijk toegeven dat ik het heerlijk vind. Het is altijd lastig om de juiste maat te kiezen, maar omdat ik het nu vaak doe ben ik daar een expert in geworden. Mijn goede vriend "de postbode" levert het af en ik heb mijn items, wat ik een paar dagen daarvoor lekker op de bank besteld heb. Yep ik kies voor online shoppen! :)