maandag 3 augustus 2015

Selfie boek Kim Kardashian

Het recent verschenen boek van Kim Kardashian, met selfies van zichzelf, verkoopt niet zo goed als de 34-jarige realityster had gehoopt.

Het boek werd in mei gelanceerd en halverwege juli maakte Kim nog via haar Instagram- en Twitteraccount reclame voor het boek. Dagelijks kijken miljoenen mensen naar de kiekjes die Kim deelt, maar in het boek zijn de volgers kennelijk minder ge├»nteresseerd. RadarOnline heeft achterhaald dat er pas 32.000 boeken zijn verkocht, dat komt overeen met ongeveer 0,8 procent van de volgers die Kim heeft op Instagram.

Negatieve reactie`s
Kim zou ook veel negatieve recensies krijgen op haar boek. Er gaat rond dat het selfieboek van Kim nog niet zo slecht verkoopt als het boek dat haar halfzusjes Kylie en Kendall vorig jaar uitbrachten. Daar zijn in de eerste paar maanden slechts 13.000 stuks van verkocht.

Kim begon in 2006 met het nemen van selfies. Gemiddeld neemt ze maar liefst 1.200 kiekjes van zichzelf per dag. Ze archiveert ze zorgvuldig in haar computer met categorie├źn als 'glam selfies', 'selfies met vrienden', 'selfies met zussen' en 'sexy selfies'. Het was een hele klus om door duizenden foto's te gaan', liet de brunette eerder weten over het fotoproject. Het boek (400 pagina's) is ook in Nederland verkrijgbaar voor 18,50 euro.