zaterdag 29 augustus 2015

Webshop tip

Nu ik zwanger ben, shop ik gewoon door :) Helaas kan ik niet heel veel "normale" kleding meer aan. Omdat ik positiekleding, niet altijd even leuk vind en na mijn zwangerschap toch niet meer draag, koop ik vooral "normale" kleding, waar ik na mijn zwangerschap nog iets aan heb.
Blazers en vesten zijn echt een goede optie. Je kunt ze met je basics combineren, op zowel broeken als jurken.
Via Instagram kwam ik terecht bij www.dryanddressed.com  Zij verkopen "de musthaves", voor echt hele leuke prijzen!Zo heb ik bij voorbeeld een blazer gilet besteld in het zwart. Deze is eindeloos te combineren en draagbaar tijdens mijn hele zwangerschap en erna :) KLIK HIER om te bestellenOok heb ik een lange mint groene vest besteld. Deze heb ik al 1 keer gedragen en heel veel complimenten over gekregen. Binnekort ook een een foto hiervan op Instgram, waar ik dit vest draag.
Dit vest, is voor een musthave ook zeker voordelig. KLIK HIER om te bestellen.


Het pakket was super snel binnen en verpakt als kado.. Daar hou ik van