donderdag 24 september 2015

Fash-luxe.com

Vele van jullie zullen weten, dat ik veel actief ben op Instagram. Via Instagram doe ik onder andere inspiratie op als het gaat om mode trends en kom ik in contact met nieuwe webshop`s.
Graag, stel ik jullie voor aan www.fash-luxe.com Een webshop met de nieuwste high fashion items in kleding, schoenen, sieraden etc. Ik kan mij niet voorstellen, dat je als fashionista niet slaagt bij deze webshop. Ook hen heb ik via Instagram/fashluxe leren kennen.

Heb je een vriend en weet je niet wat je hem cadeau kunt doen? Bestel dan voor jullie samen de set: Queen & King T-shirt
Op mijn Instagram hebben jullie vast al gezien, wat voor gave armbanden ik heb ontvangen van www.fash-luxe.com en ze hebben nog zoveel meer leuke items! Omdat de webshop mode verkoopt zoals grote bekende merken, plaats ik deze week 3 collages op Instagram, met alleen items van www.fash-luxe.com. Zo hoef je dus niet te twisten en kun je direct je door "allinfashionmusthaves" samengestelde outfit bestellen :) Speciaal voor de lezeressen van Allinfashionmusthaves.com heeft www.fash-luxe.com een kortingscode aangemaakt van 5% Code: allinfashionmusthaves