woensdag 16 september 2015

Jurkjes.com


Volgen jullie mij al op Instagram? Dan hebben jullie vast al mijn nieuwe ontdekking gezien :) Namelijk: www.jurkjes.com.

Voor een bruiloft was ik opzoek naar een jurkje, maar niet zomaar een jurkje.. De dresscode was: Soft pink with a touch of gold. De uitnodiging had ik al een poos binnen en ik ben nu zwanger dus ik dacht.. dat jurkje bestel ik tegen die tijd wel.. Niet heel slim, want waar vind je, in deze maand van het jaar nog een soft pink jurkje.. Dat werd dus goed zoeken! Via Instagram heb ik de webshop www.jurkjes.com al eens voorbij zien komen en dacht.. Daar ga ik eens kijken. En jaa.. ze hebben echt precies wat ik zocht en er was nog ruime keuze ook. Je kunt bij www.jurkjes.com zoeken op gelegenheid bijvoorbeeld: bruiloft, gala en dan ook nog eens op maat, kleur en prijs.

Binnen 1-2 werkdagen ontving ik het jurkje al en echt wat een mooie kwaliteit.. Een jurkje dat volgend jaar nog steeds in mijn kast zal hangen:) 
Heb jij binnenkort een evenement en ben je nog op zoek naar een mooi, vrouwelijk en exclusief jurkje? Dan heb ik voor jullie lezeressen een speciale kortingscode namelijk: fashionmusthaves

Wil je meer inspiratie voor het dragen van de jurkjes? Volg ze dan ook op Instagram.