dinsdag 22 september 2015

Sneaker Wedges van www.rysonfashion.nl


Ja dames de sneaker wedges like Isabel Marant zijn helemaal hot! Ik zal eerlijk bekennen dat ik 2 jaar terug heel erg moest wennen aan deze schoen, maar nu ik ze zo veel voorbij heb zien komen met verschillende outfit combinatie`s bij verschillende celebs ben ik helemaal omgeslagen!

De Sneakers zijn super te combineren onder rok, jurk of broek! Echt waar! Ik ben letterlijk verliefd op deze schoen en moest en zou een paar kopen! Via Instagram, heb ik veel look a likes voorbij zien komen van echt suede. Heel veel musthaves boutiques verkopen de schoenen voor verschillende prijzen, dus ik ben natuurlijk weer gaan zoeken naar het goedkoopste.

www.rysonfashion.nl is een webshop waar wij al eerder mee samen hebben gewerkt en dus wist ik dat zij ook altijd de nieuwste items verkopen voor betaalbare prijzen. Ik ging kijken en ja hoor! Ze hebben de schoenen te koop voor Slechts €34,95 geloof me... goedkoper heb ik ze echt niet gezien! En wat super is, is dat je met de code: RFgratis geen verzendkosten betaald.

Woon je toevallig in de buurt van Almere (poort)? Dan kun je op 27 september tussen 11:00uur en 14:00uur bij de winkel Bleu et Rose naar de winter collectie kijken van ww.rysonfashion.nl