vrijdag 11 december 2015

Fashionfootwear

Waarschijnlijk is het jullie niet onopgemerkt gebleven dat er een nieuwe hype is in de mode wereld, namelijk de fantastische Oxford schoenen. Zeker tijdens de feestdagen kun je de schoenen ontzettend leuk combineren onder je glitter outfit. Zelf kan ik niet wachten tot de kerst en combineer ik mijn nieuwe Oxford schoenen van Fashionfootwear.nl met een ripped jeans en mijn faco Camel coat. 

Via Fashionfootwear.nl  heb ik mijn leren Oxford schoenen van het merk Bullboxer besteld. De volgende dag had ik ze al in huis. Als ik iets nieuws wil hebben, dan wil ik het echt gelijk hebben. Bij H&M bijvoorbeeld duurt het vaak 8 à 10 dagen voor je, je bestelling binnen hebt. Fashionfootwear.nl is dus een webshop, waar ik vaker ga shoppen. In Samenwerking met Fashionfootwear.nl hebben wij een Winactie op instagram, je kunt deze leren Oxford schoenen winnen als je Fashionfootwear en Allinfashionmusthaves liked op Instagram. Klik HIER voor de win actie.