zondag 17 januari 2016

Gezond en snel ontbijt

Besteed jij veel tijd aan het bereiden van jouw ontbijt de ochtend? Ik niet in ieder geval :) Maar uiteraard wil ik wel lekker ontbijten voordat ik mijn lange werkdag begin.
Later op de avond wanneer ik al mijn outfit klaar gelegd heb voor de volgende dag, ga ik bedenken wat ik die volgende dag ga eten. In de ochtend heb ik heel weinig tijd en is het ideaal als mij ontbijt al klaar is. Gezonde pannenkoeken maak ik als volgt:
1 banaan
1 theelepel kaneel
2 eieren
Dit meng je tot beslag en daarna giet je een kleine pannekoek in de pan. Gebruik een heel klein beetje olijf olie.Vervolgens leg ik de 4 tot 5 pannenkoekjes in de koelkast om ze de volgende ochtend 30sec. op te warmen in de magnetron, leg er wat frambozen of bosbessen bij.. Et voila... je hebt een "fashionable" ontbijtje.