woensdag 27 januari 2016

Haarspray voor mannen


Pikt jouw vriend altijd je haarspray? Kom nu van dit probleem af en koop voor hem zijn eigen haarspray, speciaal voor mannen Hairskulls!

Om dit artikel te kunnen schrijven, heb ik de haarspray eerst zelf kunnen testen en ik kan jullie vertellen, dat het super lekker ruikt! Als je dit koopt voor je vriend, kun je het best een keer van hem lenen... Ik ruik op dit moment steeds aan mijn haar vanwege de heerlijke geur echt het proberen waard! Daarnaast vindt ik dat het product er luxe uit ziet en ik zelf zou dit ook echt kado doen aan een man. Mijn eigen vriend is kaal, maar heeft wel een baard.. mmm.. misschien kan ik zijn baard wel modelleren met Hairskulls.

Nu weten jullie gelijk waarom het kapsel van Roy Donders altijd zo perfect zit! Hij gebruikt de haarspray van Hairskulls dagelijks!

Facebook Hairskulls
Instgram Hairskulls