woensdag 10 februari 2016

Sneakers

Het meest sexy voel ik mij wanneer ik hakken draag, maar als ik achter de kinderwagen loop, heb ik toch echt liever sneakers aan! Ik weet het... Het was laatst nog in het nieuws bij RTL4, dat de meeste moeders er in een jogging pak bij lopen, maar zo ben ik niet hoor :):P  Ook achter de kinderwagen, wil ik er goed bij lopen, gewoon omdat ik het leuk vindt en van mode hou.

Regelmatig ben ik op zoek naar nieuwe sneakers, om mijn collectie aan te vullen :) Persoonlijk ben ik gek op de Huarache sneakers van Nike, die heb ik inmiddels ook in 3 kleuren. Toch loop ik ook met de mode mee en op dit moment zijn de ZX FLUX van ADIDAS erg hot. Omdat ik nogal vaak nieuwe aankopen doe, ben ik altijd op zoek naar het goedkoopste. Zo kwam ik via instagram terecht bij www.rosport.nl. Daar hebben ze de ZX FLUX al vanaf  €59,95. www.rosport.nl heeft nog veel meer aanbod in sport kleding en schoen. Als je opzoek ben naar een sneaker, raad ik je aan om eerst de webshop van www.rosport.nl te bezoeken, omdat ze ook voordeliger zijn met sommige producten. De ZX Flux sneakers, die ik heb bested bij www.rosport vallen best groot. Mijn normale schoen maat is 36/37 en van de ZX Flux heb ik maat 36,5 besteld. Ze zitten best ruim. Ben je benieuwd, hoe ik de sneakers draag? Klik hier.