zondag 21 februari 2016

www.hypelabel.nl

Via Instagram kom ik heel veel nieuwe webshops tegen. www.hypelabel.nl is een webshop, waar je super classy items kunt scoren, voor weinig geld!

Zelf heb ik echt 3 super toffe items gescoord! Ben je benieuwd? naar de items van? Zie dan de unboxing video van www.hypelabel.nl op YouTube.

Wat super tof is, is dat www.hypelabel.nl ook bandage jurken verkoopt. Ik denk dat iedere vrouw daar gek op is, omdat het heel erg mooi afkleed en juist ook je rondingen mooi accentueert. Ik heb nog nooit zulke goedkope bandage jurken gezien.. De items, die ik ontvangen heb zijn ook totaal niet duur, maar hebben wel een goede kwaliteit.

De bestelling is geplaatst op donderdagmiddag en was zaterdagochtend al in huis.. Hoe snel wil je het hebben? Heel snel! Ik raad www.hypelabel.nl echt aan, aan mijn mede shopgenoten.