maandag 9 mei 2016

Salonè Della ModaSalonè Della Moda "het event" voor de modeliefhebbers, inkopers en iedereen die op de hoogte wilt zijn van de nieuwste trends..
Dit jaar waren wij bij de "sneek preview" van dit jaarlijkse evenement en ik kan jullie vertellen.. Een evenement van Salonè Della Moda, is er 1 met klasse.. Alles tot in detail goed geregeld.. Denk hierbij aan: top-locatie, welkomstdrink, goodiebag etc. De locatie waar wij als pers aanwezig waren, was het nieuwe pand van het make-up merk: Superlooks.. De foto spreekt voor zich..

Nu zijn wij bij het pers-event geweest, maar veel van jullie weten het niet, dat ook jij kunt genieten van een modeshow. Eind mei is de fashion-week van Salonè Della Moda. Koop HIER alvast jouw ticket en geniet van 3 super gave avonden vol fashion trends.

Bij Superlooks, kun je ook een make-up cursus volgen... Echt superhandig.. Ikzelf heb het ook gedaan op een andere locatie en ik gebruik de tips nog dagelijks!


Ook heb ik gesproken met de jonge Rotterdamse designers van Salt & Lemon. Wat een gave creaties`s.. multicultureel en zeer creatief!