zondag 5 juni 2016

Salonè Della Moda


Wauw! Voor de 2e keer zijn Iris en ik aanwezig geweest bij het jaarlijkse evenement van Salone Della Moda. Een evenement waar iedere modeliefhebber graag bij zou willen zijn! Het is een avond, waar jonge en nieuwe designers creaties tonen op de catwalk. Daarnaast zijn er die avond ook verschillende exhibitions, waar je mooie creaties kunt bewonderen en eventueel kopen. Ik hoor je nu denken... Ja dat zal duizenden euro's kosten, maar dat valt reuze mee!

Zie hieronder de exhibition van JOSH. Hij is een ontzettend vrolijke creatieve man met stijl. Zo vertelt hij, dat het voor hem belangrijk is, dat zijn creaties uniek blijven. Hij maakt daarom ook maximaal 6 exemplaren van dezelfde jurk. Als je het mij vraagt.. ik vind het top, want hoe "awkward" is het als je op de boulevard loopt en je ziet 5 andere vrouwen in een mooie designer jurk lopen, terwijl jij dacht, dat je de show ging stelen haha... ik zie het al helemaal voor me :)!
JOSH haalt zijn inspiratie uit Braziel en dat kun je wel zien, het is tropical, puur en uniek. Hij gebruikt veel rieten details. Ja...! bij hem kun je ook de indianen haarband kopen. Op de foto zie je een hele grote, maar hij verkoopt ook draagbare indianen banden.