dinsdag 12 juli 2016

Fashion tip voor de "appel" figuurtjes

Let’s celebrate diversity! Iedere vrouw is anders en dat vinden wij "stylistes" geweldig! Ben jij een peerfiguur, zandloperfiguur, appelfiguur, omgekeerde driehoekfiguur, rechthoekfiguur of 8figuur? Soms kan het best lastig zijn om kleding te vinden die bij jouw figuurtype past. Om je een stukje op weg te helpen, heb ik een aantal tips voor het appelfiguur op een rijtje gezet. Zo kun je er achter komen welke kleding daar het beste bij past. Natuurlijk is iedere vrouw anders en dus het is vooral een kwestie van uitproberen wat jou het beste staat. Heb je nog tips nodig? Stel dan jouw vraag via: allinfashionmusthaves@gmail.com 

Laat zien die mooie slanke benen die je als appelfiguur hebt! Een appelfiguur, ook wel O-figuur genoemd, kenmerkt zich doordat het zwaarte punt rond de buik ligt. Als je dit figuur hebt en je komt aan, dan komt dit meestal op je buik te zitten. Als appelfiguur heb je vaak slanke benen en meestal (maar niet altijd) grotere borsten. 


3 tips, die je nooit meer zult vergeten!:

1. Laat je slanke benen zien!
2. Omdat je lichaam al vrij rond is, kun je het beste kiezen voor een blazer met schoudervulling om meer rechte strakke lijnen te creëren. (dus geen grote groffe ronde vesten)
3. Zoals in punt 2, creëer strakke rechte lijnen.. Kies voor een rechthoekige of vierkante tas i.p.v. een ronde.