zondag 20 november 2016

Pauls Boutique


Zondag 20 november, was ik aanwezig bij de launch van het tassenmerk: Pauls Boutique
De gehele collectie stond uitgestald en wat zijn de tassen gaaf zeg! Er is veel variatie in de collectie te zien. Wat zo leuk is aan Pauls Boutique tassen, is dat je geen honderden euro`s betaald om een designer tas te hebben.

Als je, je aanmeld met jouw mailadres, op de website van Pauls Boutique, ontvang je 10 % korting op een tas naar keuze. Geloof me.. het is de moeite waard om te gaan kijken!
 Wat vinden jullie bijvoorbeeld van deze gave leopard musthave?! Ze hebben dit model in allerlei prints beschikbaar. Na de nieuwe collectie gezien te hebben, ga ik mijn Pauls Boutique collectie zeker uitbreiden! Ben je benieuwd naar de tas, die in mijn goodie bag zat? Volg mij dan op Instagram