woensdag 29 maart 2017

Blogger Event

Afgelopen maandag 27 maart `17, ben ik naar de opening van;  Voyar La Rue pop-up store geweest in Amsterdam (haarlemmerdijk 41).

Zoals sommige van jullie weten, heb ik voor Voyar La Rue gewerkt als vertegenwoordigster. Ik kwam in die tijd op veel plekken door heel Nederland. Bij bestaande en nieuwe klanten toonde ik de nieuwe/huidige collectie en schreef ik de orders voor Voyar La Rue. Daardoor ben ik het merk ook zelf gaan dragen en volg ik ze op social media en youtube.

De Haarlemmerdijk is een gezellige straat in Amsterdam, met veel kleine winkeltjes.
Voor bloggers is het echt een leuke plek om naartoe te gaan, omdat je er veel leuke plekken hebt om foto`s te maken en ook veel kleine "musthave" winkels. Zo is er bijvoorbeeld; een super leuke vintage store, veel eetgelegenheden en natuurlijk de pop-up van Voyar La Rue.
De pop-up van Voyar La Rue is geopend tot 29 mei 2017.
Voyar La Rue, brengt in 2 maanden pop-up, 10% van de omzet naar stichting CF. Persoonlijk vind ik het belangrijk om te doneren aan goede doelen, al is het maar een klein beetje. Ik vind dit een heel mooi gebaar en daarom heb ik ook een item gekocht. Ben je nieuwsgierig? Zie mijn Instagram voor de "aan" foto.