woensdag 15 maart 2017

Tea Detox


Ik ben zo enthousiast om te vertellen over fitvia, mijn nieuwe ontdekking bij www.fittea.eu : the Home-Pure-Night-Detox set, ik kan niet meer zonder! Het is de perfecte thee voor een detox 's nachts: het is cafeïne vrij en bevat een aantal magische bladeren genaamd 🌿 "Moringa" 🌿 dat is een wonder plant met verbazingwekkende ontgiftende werking en ik heb gemerkt dat sinds het drinken van de pure night detox thee dat ik echt gemakkelijk in slaap val wat niet het geval was 😵
Nu ben ik wakker echt vers, gezuiverd 👸 en energetic💪 dankzij de Pure Night 😍 Hier hebben jullie een kortingscode, die je kunt gebruiken op www.fittea.eu 15% korting op je bestelling. Gebruik de code MARLON15   Ander goed nieuws: fittea gaat haar naam te veranderen in fitvia om ons veel nieuwe producten naast thee aanbieden