woensdag 10 mei 2017

Een webshop begonnen

Een aantal jaren terug gaf ik tassenparty`s onder de naam "Marbybags" Omdat ik het erg druk kreeg met mijn vaste baan, ben ik daar mee gestopt. Achteraf baal ik daarvan, want het liep best goed.

Ik ben gestopt met mijn tassenparty`s, maar nog steeds bezig met fashion bloggen. Het bloggen, doe ik puur voor mijn hobby. Ik ben gewoon fashion addict. Soms zegt mijn vriend: Heb je nou alweer iets gekocht?! En dan antwoord ik: JAA, ik wordt er gewoon blij van! Ik vind het heerlijk om s'avonds, wanneer mijn dochter slaapt, outfitjes samen te stellen voor de rest van de week :)

Vanwege mijn ervaring in mode en online marketing, wordt ik regelmatig ingehuurd als personal shopper of social media advisor. Omdat ik niet alleen een shopaholic ben, maar ook een workaholic, ben ik mijn eiegen webshop gaan bouwen. En hij staat dan eindelijk www.justwantit.nl Ook deze keer, kun je home party`s boeken.

Met een "home"party van www.justwantit.nl, maken wij een fashion shop van jouw woonkamer met een foto hoek waar we polaroid foto`s maken voor een leuk aandenken. Degene die de party organiseert ontvangt maar liefst €15,00  shop tegoed voor die avond. En natuurlijk gaat iedereen met een leuke goodiebag naar huis!

Met de code: allinfashionmusthave krijg je 15% korting in de webshop www.justwantit.nl