maandag 1 mei 2017

Famousfashion.nl

Wekelijks, zet ik webshops in het zonnetje! Goed om te weten is dat; Webshops aan de volgende criteria moeten voldoen:

-Snelle Levering
-Trend collectie
-Betaalbaar
-Klantvriendelijk

Bovengenoemde punten heeft de webshop www.famousfashion.nl allemaal!
Voordat ik een webshop  de naam "webshop of the week" geef, bestel ik altijd iets om te zien, of de webshop de naam verdient en ja!!
Ik heb drie super toffe items ontvangen, waarvan 1 rode flared broek! Ik ben verliefd!

Flared broeken zijn super hot op dit moment en als je er 1 wilt hebben, zou ik hem kopen bij www.famousfahion.nl Je betaald namelijk maar €19,95 voor een flared broek, die heerlijk zit en NIET doorschijnt.

Ik raad echt aan om een kijkje te nemen bij www.famousfashion.nl, want zij zijn mega betaalbaar in vergelijking met andere webshops. De kwaliteit is echter gewoon zoals ik die gewend ben! Super blij met deze ontdekking :)

Willen jullie zien wat ik nog meer heb gekocht? Volg ons op Instagram