maandag 16 oktober 2017

Mama Blog

Mama zijn is iets heel moois. Ik geniet iedere dag van mijn kleine meisje ondanks, dat ze bijna iedere nacht wakker is en ik vaak heel moe ben, maakt zij mij onwijs gelukkig. Ze is nu 2 jaar en dat is zo een schattige leeftijd... ze spreekt worden half uit of totaal anders zoals het woord: Titoe.. dat betekent voor haar dat ze op de tabblad filmpjes wilt kijken :) Dat is zo lief.
Haha.. wat ook super schattig is, is dat ik ochtends naar me werk ga.. denkt mijn dochter dat ik naar de stad ga om vis te eten hahaha... dat soort dingen maken mijn dag echt.
Naast alle schattige dingen, wil ik mijn dochter ook nieuwe dingen leren. Van BioBuddi heb ik een doos ontvangen met grote gekleurde blokken. Voor de leeftijd van 2 jaar is deze echt perfect, want ik ben haar  nu alle kleuren aan het leren. Dit zijn niet zomaar blokken maar nieuwe 'groene' bio-gebaseerde bouwstenen. Ze zijn gemaakt van overblijfselen van de suikerrietplant, waardoor ze biobased zijn om een ​​duurzame en gezonde omgeving te creĆ«ren.