woensdag 8 november 2017

Indiaas eten in Hilversum

Samen met mijn leukste collega Betty Zoontjes, heb ik een "afther work dinner"gehad in het Centrum van Hilversum. Hilversum is een ontzettend leuke stad en het geeft mij echt een gezellig dorpsgevoel.

De Havenstraat in Hilversum, is een straat met veel horeca gelegenheden. De straat wordt steeds populairder in Hilversum. Restaurant India Poort is ook gevestigd in De Havenstraat. Uiteraard is dat de plek, waar ik ook graag heen wilde met  Betty.
Betty en ik hebben onwijs lekker en pittig gegeten. Omdat we niet bekend waren met de indiaase keuken van restaurant India Poort, hebben we verschillende kleine gerechten geprobeerd. Zoals pittige zalm en zoete kipfilet. De smaakbeleving was geweldig en ik raad iedereen aan om te gaan proeven bij restaurant India Poort in Hilversum.

Wat betreft de wijnkaart is er heel veel keuze uit goede wijnen en andere dranken. (zie Instagram)

De uitstraling van het restaurant is stijlvol, luxe en er hangt een rustige sfeer.. Als je het mij vraagt... een ideale plek, voor een eerste date ;)