zaterdag 20 oktober 2018

Drankje om af te vallen

Ja hoor.. Dit is hem! De fat burner. Ik ben de uitdaging aan gegaan om in 21 dagen 2 kilo af te vallen. Wat moet ik hiervoor doen? -Op Mijn eten letten, -In beweging blijven, -2 drankjes per dag drinken.

Normaal gesproken geloof ik hier niet echt in, maar op de 1 of andere manier en zeker omdat ik nooit af val, heb ik het idee dat dit drankje mij kan ondersteunen. Mijn start gewicht is 78,6 kg. Over 1,5 ga ik opnieuw een blog schrijven en mijn tussen gewicht vertellen. Na 21 dagen, zullen jullie lezen hoe mijn algehele ervaring is geweest met het Aspire drankje.

Leuk om te weten; Dit drankje is ontwikkeld door 2 top sporters, die graag een drankje wilde dat juist goed is voor het lichaam. Er zijn 3 verschillende smaken en het drankje is o.a. verkrijgbaar bij  drogisterijen zoals DA, Holland&Barret etc. Kun je niet wachten om te proberen? Ga dan naar Bol.com daar verkopen ze ook Aspire.