maandag 5 november 2018

Uiteten in Den haag

Lekker eten en drinken... het kan tegenwoordig overal! Ik  hou gewoon van lekker eten en ga daarom van spot naar spot om de leukste en lekkerste restaurant`s te ontdekken.
Afgelopen weekend was ik bij De Resident. Dit restaurant zit in de welbekende straat "de Denneweg" van Den haag niet midden in het centrum, maar toch in de buurt.

Mijn vriendin Nadia, kwam terug uit de USA dus we hadden veel te bespreken.. lekker uiteten, maar ook borrelen. Borrelen, daar geniet ik zo erg van! Nadia en ik houden allebei van een lekker stuk vlees (eten ;)). De resident staat bekend om haar lekkere spareribs en oh wat was die lekker. Wat Nadia en ik het meest lekkere vonden die avond is de RIB-EYE. Ohhh als ik er aan denk... wil ik gelijk naar de Resident om dat te bestellen (erg he) nee, maar even serieus hij was geweldig en ik adviseer je om deze te proberen als je van een lekker stuk vlees houdt ;).

Het personeel is ook zeer vriendelijk.. Ze gaven goede uitleg over de menukaart. Ik vroeg naar een lekkere rose, de serveerster wist direct wat ik bedoelde en ik kreeg een overheerlijke lichtkleurige rose. Nadia koos voor een Gin Tonic. Al met Al een zeer positieve ervaring en ik zal hier zeker weer heen gaan.. het liefst dit weekend nog :).