zondag 23 december 2018

Glampop.nl

Gemakkelijk en snel; Jezelf op laten maken door een professionele make-up artist. Het kan!! bij www.glampop.nl, kun je kiezen uit verschillende optie`s. Voor mijn Instagram blog, post ik regelmatig foto's. Daar zijn outfit, haar en make-up heel erg belangrijk. Zelf heb ik er gewoon geen tijd voor om o.a. mijn haar en make-up perfect te doen voor een shoot. De service van www.glampop.nl is daarom echt een uitvinding voor mij. Ik boek gemakkelijk online een make-up artist.

Wanneer dit ook een handige dienst is, is bijvoorbeeld wanneer je met je vriendinnen op stap gaat. Je boekt 1 make-up artist, die jullie allemaal op komt maken op locatie`s. Het is niet alleen make-up, maar ook je haar kan hierbij gestyled worden.

Ik zeg! Echt een uitvinding :) En wat zijn het fijne mensen om mee te werken echt top!