dinsdag 26 februari 2019

Balkon Make-over


 Als de zon schijnt, wil ik gelijk naar buiten en ervan genieten! Ik hou er ontzettend van om lekker met mijn koffie op mijn balkonnetje te zitten. Vorig jaar heb ik mijn balkon opgeknapt, maar daar was na een jaar weinig van over.. Al moet ik zeggen dat de schutting het wel heel goed heeft gedaan en daar heb ik destijds maar €15,- voor betaald.

In mijn vorige blog hebben jullie gezien dat ik onwijs leuke musthaves heb gescoord uit de collectie van Xenos. Ik dacht... dat moet mij ook lukken voor het balkon. Ik kan je vertellen: De keuze is reuze bij Xenos ;).

Een hangstoel voor binnen of buiten is echt een musthave, die ik perse wilde hebben. Bij Xenos ben ik geslaagd voor een ontzettend mooie hangstoel, die zowel binnen als buiten te gebruiken is. LET OP! Hij is nu in de aanbieding voor maar €29,95.
Ik kocht altijd hele goedkope kussens, maar die van de Xenos (ook niet duur €9,99) zijn kwalitatief erg goed. Ik probeer al mijn kussens te vervangen door die van Xenos. Ze zijn groot, zacht en zien er mooi uit.

Wat zou jij willen veranderen aan je tuin of balkon? Laat het me weten op Instagram en maak kans op €50,- shoptegoed "nooit geschoten, is altijd mis" See You There ;)