dinsdag 5 februari 2019

Valentijnsdate

Valentijn.. de meeste mensen om mij heen zeggen daar doe ik niets aan het is te commercieel etc. Ik denk daar anders over.. Van de gelegenheid gebruikmaken om iets romantisch te organiseren is toch fantastisch?! Naar de bioscoop gaan, uiteten, schaatsen het is allemaal echt super gezellig. Het nadeel is wel dat er altijd andere mensen bij zijn en je niet in alle rust met elkaar kunt praten om elkaar te leren kennen.

Stel je voor... je hebt een date in eigen huis (natuurlijk wel eerst de persoon googlen en zorgen dat alles oke is) Hoe fijn is dat als je het huis gezellig kunt maken waardoor jij je op je gemak voelt en daardoor ook de ander op zijn gemak stelt. Je hoeft niet om je heen te kijken of je afgeluisterd wordt en je hebt geen gezeur over wie de rekening betaald ;)

Oke.. Hoe maak je je huis gezellig en ga je aan de thee of juist aan de drank? Waar haal je die "woon" Musthaves voor een Valentijns date? Natuurlijk bij Xenos Kijk en zie hoe heerlijk en trendy ik mijn huis heb ingericht met de woon accessoires van Xenos.

P.s. ik denk dat ik de date begin met thee en als het echt gezellig is over op de Dissaronno ;)