zondag 14 april 2019

Mijn interieur Musthaves

Afgelopen maand , heb ik te leuke items bij elkaar verzameld uit de webshop van Xenos. Samen met Xenos hebben wij alle diverse items bij elkaar gezet in een folder, om voor lezers zoals jullie inspiratie uit op te doen. Wil je alle items zien? Klik op deze link of ga naar mijn Instagram.

De grootste aankoop waren deze 2 echt prachtige banken.. ik wilde graag aan 1 kant van de tafel eetkamerstoelen en aan de andere kant een bankje.. gewoon omdat ik het hip vindt :). Dit soort bankjes zijn best prijzig.. Ik bestelde 2 houten banken van €49,99 per stuk bij Xenos en daarom dacht ik dat deze vanwege de lage prijs ook minder van kwaliteit waren omdat ze zo goedkoop zijn. Ik kan jullie vertellen dat dit echt top stevige en vooral mooie houten banken zijn..! Ik vindt het zo leuk dat Xenos iedere keer items heeft die ik zo ontzettend gaaf vindt en het valt zo mee kwa prijs. 

Primeur: 9 Mei aanstaande opent Xenos haar deuren opnieuw in de passage van het stadshart te Zoetermeer.