woensdag 24 april 2019

Vliegangst

Vliegangst hoe komt het en wat kun je er aan doen? Dat is iets wat ik mezelf steeds afvraag. Ik ben op zich een vrij nuchter en realistisch persoon vindt ik zelf en ondanks dat heb ik angsten.. ik schaam me er niet voor en ik ga het ook zeker niet uit de weg.

Hoe het komt dat ik er bang voor ben weet ik niet... ik heb het altijd al gehad. op mijn 11e heb ik voor het eerst gevlogen en destijds was ik al doodsbang. Wat ik eng vindt, is dat ik hoog in de lucht ben en geen grond onder mijn voeten heb en als er dan iets gebeurd dan ben je 9 van de 10 keer gelijk dood en ja het gebeurd zelden, maar de kans is er en dat vindt ik zo eng.

Wat doe ik er aan? Gewoon gaan.. ik moet zeggen dat de korte vlucht naar Kopenhagen echt een goede vlucht was.. mijn angst is zeker nog niet weg, maar ik probeer ook realistisch te zijn door te denken; De bemanning.. zij vliegen bijna dagelijks... en de rest van de passagiers.. daardoor ben ik minder angstig. Hier vindt je meer tips.