donderdag 20 juni 2019

Festival Vibes @Home

Het festival seizoen is begonnen.. ik zit er helemaal in! Ik ga niet alle festivals af, omdat ik het ook heerlijk vindt om er thuis een feestje van te maken. En daarnaast heb ik iets te vieren.. namelijk; Het Leven. Ondanks de downs, welke we allemaal op verschillende manieren kennen, is het leven ook heel mooi. Mijn mooie momenten zijn o.a. het wakker worden worden met mijn dochter, bloggen, genieten van mijn gezellige "kleine" huisje en het meest blij ben ik, wanneer ik mensen om mij heen heb.

Xenos heeft een groot assortiment met feestartikelen van babyshower tot aan verjaardagsfeest. Omdat ik helemaal in de "Festival Vibes" ben, ging ik op zoek naar items welke binnen dit thema passen.. Ik ben onwijs geslaagd :)! Het leuke van de items welke ik heb gescoord is dat je ze bijna allemaal na het feestje nog kunt gebruiken.