vrijdag 2 augustus 2019

Dressesonly

Een webshop waar je voor iedere gelegenheid, maat, kleur, seizoen etc. jouw perfecte jurk gaat vinden. Dressesonly heeft er zeker een jurk tussen zitten voor jou!

Persoonlijk ben ik gek op prints.. ik heb namelijk een buikje en de print verdoezelt dat een beetje en daarnaast ben ik niet zo lang, dus is het goed om voor een lange jurk te gaan waardoor ik optisch langer lijk. Voordat ik over mijn jurken vertel.. ik heb een kortingscode ontvangen voor jullie namelijk;  MARLON10 

Jurk 1 is van het merk SRNDPTY het eigen merk van Dressesonly. De stof van de jurk is zacht en er zit veel stretch in. ik ben 1.64 en de jurk komt officieel 4 cm boven de grond, maar ik vindt hem leuk om hem iets op te blousen waardoor de jurk net boven mijn enkels valt. Ik hou van hakken, maar als ik de jurk doordeweeks draag vindt ik het superfijn met sneakers. Ik draag maat 42

Jurk 2 is van het merk Freequent en heeft een hele zachte soepele stof, maar niet een stof waardoor je alles ziet zeg maar ;) Door de print valt mijn buikje weg en door de v-hals richt je, je meer op de beter punten van mijn lichaam. Er vrolijk wordt ik van deze print :) ik draag een XL.