vrijdag 10 januari 2020

Slaapkamer

Voor degene die mij al langer volgen, weten dat ik mijn slaapkamer al eens een make-over heb gegeven. Ik zou Marlon niet zijn als ik dit een jaar over sla (zie hier vorige make-over).

Zoals je kunt zien ben ik nu over op een totaal andere stijl. Ik wilde nu vooral warm en gezellig. Ik haal mijn inspiratie vooral van Pinterest. Na een tijdje zoeken wist ik het.. ik wilde een pallet bed en deze heb ik kunnen scoren op www.palletdeal.nl. Het voordeel van de pallets is dat ze zwaar zijn en je ze daardoor niet aan elkaar vast hoeft te monteren. (Als ik er op lig, kunnen ze sowieso geen kant op :))

Je ziet vooral veel spiegels in mijn slaapkamer. Deze inspiratie heb ik gevonden via een Xenos Fan. Ik ben er helemaal weg van... al die verschillende houten spiegels aan de muur. Ook de rest van de decoratie heb ik geshopt bij Xenos. Iedere keer weer wanneer ik aan een make-over toe ben heeft Xenos de juiste trend items.

Zeg nou eerlijk? Hier wil je toch liggen? Ik ben ook nog heel lastig mijn slaapkamer uit te krijgen met zo een gezellig nestje ;)