vrijdag 24 april 2020

Balkon Make-over

Met dit mooie weer wil ik op een gezellig balkon kunnen chillen. Vorige jaar heb ik ook een balkon make-over gedaan, maar mijn smaak veranderd heel snel :). Zie HIER de make-over van vorig jaar.

In mijn slaapkamer heb ik een pallet bed en deze stijl vind ik zo knus en gezellig, dat ik op mijn balkon ook graag ene pallet meubel wilde. Xenos verkoopt speciale pallet kussens die precies hetzelfde formaat hebben als standaard pallet.

Omdat de pallet kussens grijs zijn, heb ik besloten om door te gaan in deze tint. Het is niet alleen gezellig om op mijn balkon te zitten als de zon schijnt, maar ook als het kouder is, is het hier heerlijk met mijn elektrische kachel. Xenos verkoopt ook verschillende variante van elektrische kachels.

Alle andere accessoires zijn ook van Xenos. Zie deze pagina, voor het opleuken van jouw tuin of balkon.