woensdag 9 juni 2021

Picknicken

Picknicken doe ik heel graag en het kan echt overal en voor zoveel verschillende gelegenheden. 

Ik zal jullie vertellen, dat ik tijdens deze picknick gewoon in de grote speeltuin hier om de hoek heb gezeten. Mijn dochter vond het geweldig... Zij spelen en mama lekker in de zon. En echt alle picknick spullen heb ik bij de Xenos gehaald.


De tent is echt een 'MUSTHAVE. Je kunt hier lekker je tassen neerzetten of even schaduw zoeken op het moment dat, dat buiten niet is. Deze tent ligt nu in mijn auto want ik weet zeker dat ik deze nog heel vaak ga gebruiken. Ook gewoon als ik naar het strand ga.

Normaal gesproken neem ik altijd een kleedje mee, maar dit tuinkleed is zo ideaal om een schone ondergrond te creƫren en daarom kan je dan evenveel een handdoek leggen. Je rolt het kleed op en het weegt niks dus zeker een aanrader, maar ook gewoon als je naar het strand gaat. De kleden zijn nu in de aanbieding bij Xenos en gaan mega hard dus shoppen maar :).