dinsdag 21 september 2021

Werken als zelfstandige

8 jaar geleden ben ik als hobbyist gaan webbloggen over datgene waar ik plezier in beleef. Dat is stijlvol voor de dag willen komen en bezig zijn met mijn interieur want hier heb ik ook voor gestudeerd (binnenhuisadviseur) Ik volgde mijn passie. Dit groeide uit naar het delen van foto’s op Instagram van bedrijven zoals Xenos welke echt alles in haar assortiment hebben voor in huis.

Vaak kreeg ik vragen over Social media-tools. Ik merkte dat er behoefte was aan hulp bij Social media. Wat er toe heeft geleid dat ik Social media advies ging geven aan bedrijven en volledige Social media accounts ben gaan beheren. 

Daarnaast ben ik één van de trotse ambassadeurs van de Xenos. Ik maak vóór hen foto’s van producten welke ik dagelijks gebruik. Zoals bijvoorbeeld de notitieboekjes terwijl ik aan het werk ben.

Doordat ik deed en doe wat ik leuk vind, ben ik gegroeid in kennis en kan ik zeggen dat ik ervaren ben in mijn werkgebied. Dit alles maakt dat ik dagelijks straal en met plezier mijn werkdag begin.