dinsdag 14 september 2021

Lunch klaarmaken voor werk

Regelmatig, werk ik buiten de deur of van huis waardoor ik sneller eten ga halen bij de benzinepomp of elders. Dat doe ik puur uit gemakzucht en omdat ik dan altijd iets lekkers te eten hebt... Duhh ;)! 

Waar het op neer komt is dat ik gewoon gezonder en goedkoper wil gaan lunchen, maar wel lekker en vers. Nu heb ik echt de perfecte broodtrommel gevonden bij de Xenos waar je lunch echt vers in blijft.

De Xenos heeft ook een uitgebreide collectie met allerlei lekkernij uit verschillende keukens waaronder de chili wraps. Ik ben een groot van van pittig eten. De wraps heb ik gevuld met groente waardoor het gezond is. De saus heb ik gemaakt van de yoghurt saus welke je ook gewoon bij de Xenos kan kopen. 

Geloof me! Dit is zoo lekker en een echte aanrader :).