zaterdag 6 november 2021

Chelsea boots

De welbekende Blundstone schoenen... Mijn dochter en ik zijn er gek op! De kwaliteit, uitstraling en de pasvorm maken deze schoenen een musthave voor jouw garderobe.

Blundstone heeft 3 pagina`s waar je zeker even een kijkje zou moeten nemen als je het mij vraagt:

  1. Chelsea boots kids
  2. Chelsea boots dames
  3. Chelsea boots heren

De schoenen maken jouw outfit compleet en dat niet voor één seizoen of slechts één jaar. Een prachtig paar Blundstone is niet meer weg te denken uit jouw schoenenkast. 

Wat ik persoonlijk heel fijn vind aan deze schoenen, is dat pasvorm niet small is en het uiterlijk er toch heel vrouwelijk uit ziet. Ik draag de schoenen onder een jurk, rok of gewoon een spijkerbroek. Wil je weten hoe ik mijn prachtige Blundstone paar combineer? Neem dan een kijkje op mijn Instagram pagina.

Voor mijn dochter en mij heb ik een paar zwarte boots. De schoenen vallen goed op maat. wanneer je schoenen uit de kids collectie besteld, krijg je er zooltjes bij. Ik heb de schoenen voor mijn dochter een maatje ruimer besteld zodat ze er lekker lang mee kan doen. In deze koude winter draagt zij haar Blundstone boots met zooltjes en een dikke sok, dan kan zij hopelijk in het voorjaar het zooltje en de dikke sokken weglaten.

Waarom ik deze chelsea boots voor heren zo gaaf vind, is omdat de heren deze schoenen zowel casual als zakelijk kunnen combineren. Kortom het zijn  alledaagse boots voor het hele gezin.

Nog even een een 'side note': De lusjes zijn ideaal voor het aantrekken van je chelsea boots en daarnaast is het ook een heel mooi en uniek detail van de boots.