maandag 13 juni 2022

Webshop geopend!

 Al jarenlang, heb ik een passie voor Fashion. Ik hou ervan om mezelf stijlvol aan te kleden. Voor een stijlvolle outfit heb je geen gigantische dure tassen of kleding nodig. En nee... Je hoeft ook absoluut geen kledingmaat 36 te hebben. 

Dure tassen en klein vallende kleding is waar ik tegenaanloop. Ik besloot om een online winkel te beginnen waarin we mooie tassen verkopen en toch betaalbaar en kleding in ook grotere maten dan de standaard.

Alle tassen in de webshop zijn van echt leder en worden aangeboden voor een mooie prijs.

De kleding in de webshop valt niet klein, is trendy en betaalbaar.

De sieraden zijn allemaal van roestvrijstaal en verkleuren niet waardoor je hier heel lang plezier van zult hebben.

Laat je me weten wat je van de winkel vindt en of je graag bepaalde items terug wilt zien?